Bukuritë nga Kepi i Rodonit (VIDEO)

Bukuritë nga Kepi i Rodonit (VIDEO)

2 muaj më parë

Storia e mëposhtme e gazetarit Ardian Gaxheri ju sjellë bukuritë nga Kepi i Rodonit.

Ky vend bregdetar, përveç bukurive natyrore, posedon edhe histori e trashëgimi Kulturore që nga koha e Mbretëreshës Teuta e deri tek ajo e Skënderbeut.

Gazetari Ardian Gaxherri, sjellë storien rreth bukurive të shumta nga Kepi i Rodonit. PërveÇ bukurive, ky vend posedon edhe histori e trashëgimi kulturore që daton prej kohës së Mbretëreshës Teuta e deri tek periudha kur ka jetuar Skenderbeu.

Kepi i Rodonit, bukuritë, historia dhe trashëgimia kulturore Gazetari Ardian Gaxherri, sjellë storien rreth bukurive të shumta nga Kepi i Rodonit. Përveç bukurive, ky vend posedon edhe histori e trashëgimi kulturore që daton prej kohës së Mbretëreshës Teuta e deri tek periudha kur ka jetuar Skenderbeu.

Publiée par Ora Shtate nê Klan Kosova sur Lundi 3 août 2020