22:00, 25 Maj 2019

Në botën tonë ku paraqitja ka gjithmonë rëndësi, standardet e bukurisë ndryshojnë aq shpejtë sa edhe trendet e modës.

Megjithatë, jeta na ka treguar se të gjithë jemi ndryshe dhe të bukur në mënyrat tona, dhe se të gjitha përpjekjet për t’u përshtatur në një kuti janë të destinuara të dështojnë.

Peronat e përfshirë në këtë artikull e dëshmojnë me shembullin e tyre se bukuria vjen në të gjitha format dhe madhësitë, si dhe individualiteti është diçka që duhet ta vlerësojmë mbi çdo tjetër.

Konkurs Pune

Lexo më shumë