20:15, 19 Shkurt 2020

Përveç bordit të PTK-së sot u shkarkuan edhe sekretarët permanentë në Ministrinë e Bujqësisë dhe atë të Infrastrukturës.

Në ministrinë e parë u shkarkua edhe një zyrtar tjetër me arsyetimin se ndaj tij ka një aktakuzë, njofton Klan Kosova.

Kronikë nga Rina Mujku

Konkurs Pune

Lexo më shumë