14:45, 17 Shtator 2019

E marta në Klan Kosova nisi me shumë dije dhe entuziazëm për astronomi.

Bujar Mehmeti është djaloshi që Kosovën po e prezanton në shumë shtete të mëdha në gara të dijes, ku  ka qenë, çfarë çmimesh dhe me çfarë projekte ka garuar e kuptojmë përmes stories së gazetarit Kushtrim Bekolli.

Konkurs Pune

Lexo më shumë