Bujar Hyseni, njeriu që e ktheu Mercedesin e tij në automobil klasik (VIDEO)

Bujar Hyseni, njeriu që e ktheu Mercedesin e tij në automobil klasik (VIDEO)

NULL NULL
4 years më parë

Ëndrrën të cilën e kishte kur ishte vetëm 3 vjeçar e realizoi pas më shumë se 40 viteve.

Mercedesin e tij, të tipit “E Class Avantgard 320 CDI”, e ka kthyer në automobil klasik së paku në pjesën e pasme.

Projekti ideor kishte filluar para shumë viteve mirëpo implementimi vetë 6 muaj më parë.

Pjesa e pasme e veturës iu është prerë dhe pastaj modifikuar që t’i përngjajë veturës sportive Porsche.

Ato pjesë të vendosura në modifikim janë marrë në varreza automjetesh ndërsa mbrojtësja e pasme nga gardh oborri.

Për më shumë shikoni storien e përgatitur nga gazetari Milot Hasimja.