14:00, 11 Mars 2019

Nuk është çudi që Bugatti prodhon automjete shumë të shtrenjta.

Një Bugatti Chiron, modeli bazë i markës, kushton rreth 3 milionë dollarë.

Megjithatë, krijimi i fundit i Bugatti-t vendos një kufi të ri të ri në çmim dhe ekskluzivitet.

La Voiture Noire e Bugatti-t kushton 16.7 milionë euro përfshirë taksat. Para taksave, makina kushtoi 11.1 milionë euro.

Sipas kompanisë, La Voiture Noire është makina më e shtrenjtë e blerë ndonjëherë dhe do të prodhohet vetëm një.

Bugatti nuk zbuloi identitetin e blerësit, por kuptohet se bëhet fjalë për dikë me burime të pafundme financiare.

Konkurs Pune

Lexo më shumë