Britaniku vizitoi 51 bare në 24 orë për të hyrë në Guinness

Britaniku vizitoi 51 bare në 24 orë për të hyrë në Guinness

NULL NULL
1 week më parë

‘Zvarritja’ nëpër pijetore e burrit britanik mund të ketë vendosur një rekord të ri Guinness, kur ai vizitoi 51 bare në 24 orë.

Matt Ellis nga Anglia tha se zyrtarët e Guinness i thanë atij se aktualisht nuk ka asnjë rekord botëror për shumicën e bareve të vizituara në 12 orë nga një individ, kështu që agjencia e mbajtjes së rekordeve vendosi qëllimin për të krijuar rekordin në 50.

Ellis tha se atij i kërkohej të kishte dëshmitarë me vete në çdo ndalesë dhe të konsumonte të paktën 124 mililitra të çdo pije në çdo ndërmarrje.

Tifozi i pijetoreve tha se vizitoi gjithsej 51 biznese në 8 orë, 52 minuta dhe 37 sekonda.

Provat nga shkuarja nëpër pijetore të Ellis janë dorëzuar te Rekordet Botërore Guinness për certifikim zyrtar.