20:29, 16 Nëntor 2019

Kushdo që ka planifikuar udhëtim për Brezovicë gjatë ditës së sotme, shkuarjen atje është dashur ta bëjë në këmbë.

Rruga është mbyllur për vetura dhe kështu do të jetë deri të dielen, njofton Klan Kosova.

Kronikë nga Blerta Ahmeti

Konkurs Pune

Lexo më shumë