Brezovica 'free ride', pjesa 1 (VIDEO)

Brezovica ‘free ride’, pjesa 1 (VIDEO)

NULL NULL
4 months më parë

Pasioni, adrenalina dhe Brezovica jonë e bukur na shoqëroi mëngjesin e sotëm, ku përmes rrëfimit të Kronit, do të njoftohemi me meraklinjtë e sporteve ekstreme dimërore.