23:19, 19 Prill 2019

Ish-ambasadori i Shqipërisë në Kosovë, Islam Lauka, ka publikuar librin e tij të fundit të titulluar “Kosova është e kërcënuar nga gjarpri i shtëpisë”.

Në këtë libër janë trajtuar zhvillimet e fundit politike në vend si ideja e “korrigjimit të kufijve midis Kosovës dhe Serbisë”.

Sipas botuesit të librit, titulli ngërthen në vete një mitologji ilire, që po del të jetë krejt ndryshe nga zhvillimet aktuale në Kosovë.

Kronikë e përgatitur nga gazetari Enis Reçica.

klankosova.tv

Konkurs Pune

Lexo më shumë