18:21, 13 Qershor 2018

Klan Kosova do ta organizojë një program special sportiv dedikuar Kampionatit Botëror në futboll që fillon pasnesër.

I quajtur “Minutat e Botërorit”, dhe i udhëhequr nga Maki Bajrami dhe Emanuell Syla, ky emision do ta dokumentojë çdo detaj interesant të garës më të ndjekur sportive në glob.

Bashkë me dyshen e Klanit, analistë të përhershëm do të jenë trajnerët e futbollit, Afrim Tovërlani dhe Gani Sejdiu, të cilët do t’i japin analizat dhe komentet e tyre pas secilës ndeshje të Botërorit.

Krahas tyre, mysafirë do të jenë edhe figura të njohura nga fushat e tjera, përfshirë edhe artistë e politikanë, të cilët do ta shfaqin një anë tjetër të tyre, për dallim nga ajo që i njeh publiku.

Anash nuk do të lihen as qytetarët e Kosovës, të cilëve do t’iu lypset mendimi lidhur me Botëror, si dhe mbresat dhe emocionet e tyre për këtë ngjarje.

“Minutat e Botërorit” po ashtu do ta sjellë çdo ditë nga një reportazh ditor mbi Kupën e Botës, por edhe historikun e garës më të çmuar në futboll dhe më gjerë.