19:42, 4 Shkurt 2019

Pesë muaj pas fotove të para, BMW lansoi edhe videon e shumëpritur të varianteve M me dy SUV më të vegjël X3 dhe X4.

Xhirimi i crossover me performancë M paralajmëron se “vijnë së shpejti” dhe duke pasur parasysh se panairi i veturave në Gjenevë është në mars, ka shumë të ngjarë që ajo të lidhet me këtë ngjarje.

Deri më tani, spekulohet se X3 M do të ketë të paktën 450 kuaj fuqi standarde dhe rreth 500 kuaj fuqi në versionin e konkurrencës.

X3 M dhe X4 M vijnë me xDrive drive me katër boshte, me një diferencial aktiv M, aerodinamikë të optimizuar, dhe janë zhvilluar në “Ferrin e gjelbër” të Nuremburgut.

Duke pasur parasysh se X3 M40i përshpejton 0-100 km/h në 4.6 sekonda me një shpejtësi maksimale të kufizuar elektroniket në 250 km/h, pritet që X3 M dhe X4 M të tejkalojnë këto shifra.

BMW njofton se X3 M dhe X4 M mesatarisht shpenzojnë 10.5 l /100 km, sipas standardeve të reja të shkarkimit të WLTP për gazrat dhe konsumin.

Welcome to BMW M Town – Where TOO MUCH is just right.

Welcome to BMW M Town! See how we roll.Fuel consumption and CO2 emissions:BMW M140i*:Fuel consumption in l/100 km: 7.4CO2 emissions in g/km: 169 – 168BMW M2 Competition*:Fuel consumption in l/100 km (combined): 9.2 – 9.0CO2 emissions in g/km (combined): 209 – 206BMW M4 Coupé*:Fuel consumption in l/100 km (combined): 9.3CO2 emissions in g/km (combined): 213 – 211BMW M4 Convertible*:Fuel consumption in l/100 km (combined): 9.6 – 9.5CO2 emissions in g/km (combined): 218 – 215BMW M5*:Fuel consumption in l/100 km: 10.8 – 10.7CO2 emissions in g/km: 246 – 243BMW M5 Competition*:Fuel consumption in l/100 km: 10.8 – 10.7CO2 emissions in g/km: 246 – 243BMW M550d Touring*:Fuel consumption in l/100 km: 6.8 – 6.7CO2 emissions in g/km: 178 – 176BMW M760Li:Fuel consumption in l/100 km: 12.8CO2 emissions in g/km: 294BMW M850i*:Fuel consumption in l/100 km: 9.8 – 9.7CO2 emissions in g/km: 224 – 221BMW X5 M50d*:Fuel consumption in l/100 km: 8.7-8.5CO2 emissions in g/km: 197 – 193The values of fuel consumptions, CO2 emissions and energy consumptions shown are determined according to the European Regulation (EC) 715/2007 in the version applicable at the time of type approval.The figures refer to a vehicle with basic configuration in Germany and the range shown considers optional equipment and the different size of wheels and tires available on the selected model.The values of the vehicles labled with (*) are already based on the new WLTP regulation and are translated back into NEDC-equivalent values in order to ensure the comparison between the vehicles.For vehicle related taxes or other duties based (at least inter alia) on CO2-emissions the CO2 values may differ to the values stated here.The CO2 efficiency specifications are determined according to Directive 1999/94/EC in its current version applicable. The values shown are based on the fuel consumption, CO2 values and energy consumptions according to the NEDC cycle for the classification.Further information on the official fuel consumption, the official specific CO2 emissions and the electric energy consumption of new passenger cars can be found in the guidelines on fuel consumption, CO2 emissions and electric energy consumption of new passenger cars which are available free of charge at all retail outlets and from DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH (DAT), Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfilder-Scharnhausen, Germany and at http://www.dat.de/angebote/verlagsprodukte/leitfaden-kraftstoffverbrauch.html.

Publiée par BMW M sur Samedi 8 septembre 2018

Konkurs Pune

Lexo më shumë