10:30, 14 Qershor 2018

Disa gra preferojnë të shfaqin shpatullat e të tjerat jo. Disa preferojnë ngjyrat e hapura të tjerat bardh e zi.

E bluzat dhe maicat i duan të gjitha, veçanërisht gjatë ditëve të ngrohta.

Në treg mund të gjeni modele e dizajne pafund, gjë që bën të keni shumë mundësi megjithatë përzgjedhja ndonjëherë mund të mos jetë e lehtë.

Të preferuarat tona për këtë sezon i gjeni më poshtë.

<p>SLEEVELESS V-NECK BLOUSE</p>

<p>HIGH-NECK SWEATER TANK</p>

<p>STRIPE TIE BACK TOP</p>

<p>MULTI-STRIPE OVERSIZED BUTTON-DOWN</p>

<p>METALLIC HALTER TOP</p>

<p>HIGH COLLAR SPLIT NECK BLOUSE</p>

<p>BOAT NECK STRIPED OVERSIZED TOP</p>

<p>WIDE NECK SILK CRINKLE TOP</p>

<p>ASYMMETRIC TIE BLOUSE</p>

<p>V-NECK EMBROIDERED BLOUSE</p>

Konkurs Pune

Lexo më shumë