14:30, 15 Mars 2019

Njerëzit i adhurojnë biskotat, shumë prej tyre dëshirojnë që ato t’i përgatisin vetë.

Kështu për këtë ju duhen ide interesante, pasi që biskotat nevojitet të jenë të shijshme.

Ajo çka duhet është një kuti e cila krijon akullin, në të vendosni brumin dhe pastaj aty futni çokollatë dhe fruta.

Pas kësaj duhet të vendosni një shtresë mbi tjetër të brumit, ku të gjitha i futni në furrë për 30 minuta në temperaturë 200 gradë.

Videoja më poshtë tregon se si t’i përgatisni këto biskota:

Ice Tray Puff Pastry Pockets

Hack your ice tray and make delicious puff pastry bites like these 😍!Get the recipe: https://tasty.co/compilation/ice-tray-pastry-pockets

Publiée par Tasty sur Jeudi 7 mars 2019

Konkurs Pune

Lexo më shumë