20:42, 10 Gusht 2018

Ideja e ndryshimit të kufijve ndërmjet Kosovës dhe Serbisë, ka marr edhe një kundërshtim nga një diplomat suedez.

Carl Bildt, që është njohës i mirë i zhvillimeve në Ballkan, këtë opsion e sheh si të rrezikshëm, njofton Klan Kosova.

Kronikën e ka përgatitur Besnik Tahiri.

klankosova.tv