20:24, 23 Janar 2020

Dy vepra të reja u përuruan sot në Bibliotekën Kombëtare të Kosovës.

Në veprat e Agron Islamit janë deshifruar dhe përkthyer epitafet në gjuhën osmane të rajonit të Prishtinës dhe të Mitrovicës.

Për këto libra që janë projekte të Fakultetit të Studimeve Islame, kreu i BIK-ut Naim Tërnava tha se kanë një rëndësi të veçantë.

Kronikë e zgjeruar nga Agan Hajdarhoxha.

Konkurs Pune

Lexo më shumë