Bienalja e akuarelit që do të ngjyrosë Tiranën - Klan Kosova

Na ndiqni në:


Get it on Google Play Download on the App Store

Bienalja e akuarelit që do të ngjyrosë Tiranën

NULL NULL
12/11/2015

Thuajse të gjithë artistët më të shquar në botë për veprat e akuarelizmit emra si, Mauri Virtanen apo Tarmeno Fernandez Villalban do të vijnë në Tiranë nga vende si Gana, Maruitisi, Indonezia, Filipinet, Japonia , Kina, India, Ecuadori dhe Peruja , Singapori, Siria, Irani, dhe vendet e Europës, ku së bashku me kolegët e tyre shqiptarë do të vijnë dhe të prezantohen të gjithë së bashku në nëntor, duke kthyer vëmendjen nga Shqipëria.

Magjia e artit figurativ, shkencës që merret me zhvillimin historik të arteve pamore si arkitektura, piktura, skulptura, grafika dhe arti aplikativ, do të sjellë në Tiranë në datat 21 dhe 25 nëntor mbi 165 artistë nga më shumë se 50 vende të botës të cilët do të sjellin dy ekspozita mjaft të veçanta dhe paralele ku si pjesë e festivalit “VIZart International Watercolor”, do të zhvillohet në kryeqytet edhe e para Bienale akuareli.

Thuajse të gjithë artistët më të shquar në botë për veprat e akuarelizmit emra si, Mauri Virtanen apo Tarmeno Fernandez Villalban do të vijnë në Tiranë nga vende si Gana, Maruitisi, Indonezia, Filipinet, Japonia , Kina, India, Ecuadori dhe Peruja , Singapori, Siria, Irani, dhe vendet e Europës, ku së bashku me kolegët e tyre shqiptarë do të vijnë dhe të prezantohen të gjithë së bashku në nëntor, duke kthyer vëmendjen nga Shqipëria.

Shkrimin e plotë mund ta lexoni më poshtë:

http://www.shekulli.com.al/p.php?id=346736