23:20, 11 Korrik 2019

Është publikuar tashmë “Spirit”, kënga e realizuar dhe kënduar nga Beyonce që do të jetë pjesë e filmit “Lion King”.

Beyonce nuk ka bërë vetëm muzikën e filmit, të përfshirë në albumin “The Lion King: The Gift”, por është edhe zëri dublues i personazhit Nala.

Albumi, që pritet të dalë më 19 korrik, përmban edhe regjistrime nga artistë të tjerë ndërkombëtarë.

Konkurs Pune

Lexo më shumë