21:20, 10 Gusht 2018

36 vullnetarë të Korpusit të Paqes, kanë përfunduar trajnimin që ua mundëson atyre shërbimin si mësimdhënës të Gjuhës Angleze nëpër Kosovë për dy vjet.

Ambasadori Greg Delawie, tha se këta të rinj amerikanë dhe shteti i tyre janë miqtë me të afërt të Kosovës dhe se kjo nuk do të ndryshojë asnjëherë.

Ndiqeni kronikën nga Klan Kosova.