22:16, 8 Qershor 2018

Në njërën nga kompanitë më të fitimprurëse dhe më të fuqishme të teknologjisë në botë, Apple, punon edhe një shqiptar.

Ai është Betim Deva i cili është lindur dhe rritur në Prishtinë ndërkaq tani jeton dhe vepron në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

Në videon më poshtë, të publikuar në Facebook nga një i njohur i i tij, mund ta shihni Devën teksa prezanton një nga produktet e Apple:

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10160500491940652&id=630250651i

Konkurs Pune

Lexo më shumë