Besia e Barileva me rrugë e trotuare - Klan Kosova

Na ndiqni në:


Get it on Google Play Download on the App Store

Besia e Barileva me rrugë e trotuare

NULL NULL
02/06/2015

Në fshatin Besi ka përfunduar ndërtimi i rrugës ndërsa njëkohësisht janë ndërtuar edhe trotuaret me gjatësi prej 2.180 metra në aksin rrugor Milloshevë – Prugovc dhe Besi – Vranidoll.

Në kuadër të planifikimeve të Drejtorisë së Infrastrukturës të Komunës së Prishtinës dhe projekteve të shumta infrastrukturore që janë duke u realizuar, gjithashtu është bërë edhe asfaltimi i rrugës në lagjen e Bërbatovcëve në Barilevë, duke e përfshirë edhe murin mbrojtës të gjatë 124 metra që do të shërbejë për çështje sigurie.

Vlera e kontratës për realizimin e këtyre projekteve infrastrukturore është 175 mijë e 342 euro