20:30, 13 Dhjetor 2019

Kur dritat e janë ndezur, Berlini shkëlqen me një shkëlqim festiv.

Bulevardet e ndritshme, tregjet romantike të Krishtlindjeve dhe sheshet e dekoruara – kjo është mënyra se si kryeqyteti gjerman feston sezonin e Adventit, njofton Klan Kosova.

Konkurs Pune

Lexo më shumë