18:00, 21 Shkurt 2020

Pasi kohët e fundit u bë i sinqertë në lidhje me divorcin e tij të dhimbshëm nga Jennifer Garner si dhe betejën e tij me alkoolin, Ben Affleck zbulon në një intervistë të re se merr antidepresantë për më shumë se 20 vjet.

Fituesi i Oskarit, 47 vjeç, në “Good Morning America” me Diane Saëyer tha se ilaçet kanë qenë “shumë të dobishëm”, megjithëse ka pasë efekte anësore në disa pika, njofton Klan Kosova.

“Jam në depresion dhe marr antidepresantë. Ata janë shumë të dobishëm për mua. Unë i kam marrë që kur kam qenë 26 vjeç, lloje të ndryshme të ndryshme të tyre. Por, ndonjëherë ata nuk do ju tregojnë për ndonjë efekt anësor të tmerrshëm dhe kur e shikoni veten dhe thoni: “Pse jam 60 kilogramë më i rëndë?”

Konkurs Pune

Lexo më shumë