12:06, 17 Prill 2018

Për ata që vozitin biçikleta dhe kanë probleme atëherë ai është doktor i tyre.

Është gazetarja Shqipe Berisha, ajo e cila na sjell storien rreth mjeshtrit të biçikletave të Prishtinës, Bekim Bilalli, njofton Klan Kosova.

Konkurs Pune

Lexo më shumë