Bëhu qendër e vëmendjes - Klan Kosova


Na ndiqni në:


Get it on Google Play Download on the App Store

Bëhu qendër e vëmendjes

NULL NULL
31/05/2015

Ju (përsëri) jeni me vonesë për të punuar, apo nuk mund të mbani mend pikat e veprimit nga takimi i fundit pas një punimi të gjatë të një projekti, dhe patjetër që ju do të jeni në qendër të vëmendjes, deshët apo nuk deshët.

Por dikush nganjëherë ka nevojë për diçka të tillë, atëherë nëse dëshironi të bini në qendër të vëmendjes, ndjekni këto pika:

Kur flisni mbani shënime, pa marrë parasyshë, se çfarë jeni duke dëgjuar apo ku jeni duke folur.

Nëse jeni në punë, shetitje, apo ndonjë dyqan rrobash, transemton Klan Kosova, kujdesuni se si dukeni, asnjëherë mos lejoni vetën të dilni në mënyrë të çrregulluar.

Nëse në vendin e punës, bëhet shumë zhurmë, kaloni në një ambient tjetër më të qetë, për të punuar, do t’a kesh më lehtë dhe vëmendja do të jetë tek ty gjithësesi.

Nëse keni diçka të paqartë, mos hezitoni, hulumtoni pyesni, madje mos u largoni pa një përgjigjje edhe nga ana juaj.

Merrni pauza, gjatë punës, ju asnjëherë nuk jeni të obliguar të punoni pa ndonjë pauzë të shkurtër, vendosni ju ku të kaloni kohën e pauzës.

Kur bëni gjëra në punë, apo jashtë orarit të punës, lëreni një kohë të caktuar gjithmonë për shoqëri, vishuni dhe gjithnjë bëhuni unik.

klankosova.tv