11:29, 21 Shtator 2018

Zëvendëskryeministri i vendit, që njëkohësisht është edhe ministër i jashtëm, Behgjet Pacolli, ia ka uruar ditëlindjen vëllait të tij Selimit.

Nënkryetar i Prishtinës sot mbush 49 vjet dhe me këtë rast vëllai i madh urimin ia ka bërë edhe përmes Instagramit, ku e ka postuar një fotografi të tyre të përbashkët dhe në përshkrim të imazhit ka lënë fjalët: “Urime ditëlindja e 49 vëlla i dashur”.

Pas tij kanë pasuar edhe urimet tjera që vinin nga ndjekësit e tij në këtë rrjet social.

Konkurs Pune

Lexo më shumë