Bëhet virale videoja e punëtorëve të restorantit që hanë për gazep (VIDEO)

Bëhet virale videoja e punëtorëve të restorantit që hanë për gazep (VIDEO)

NULL NULL
2 months më parë

Një video në Tik Tok është bërë virale pasi që e ka pasqyruar se sa e rëndë mund të jetë puna në restorante.

Në këtë video gjashtë sekondëshe shihen punëtorët e një restoranti të cilët për vete hanë bukë për gazepi.

Këtë video e ka publikuar shefi i kuzhinës, Nestor Consuegra, ku punëtorët ulen poshtë për të mos u parë nga myshterinjtë, dhe hanë si mos më keq.

Kjo supozohet se ndodh për arsye të vëllimit të madh të punës, që ua pamundëson të pauzojnë aq sa të hanë si duhet.

@nessconsuegra

chef deserve better, let’s work together to give chef the proper breaks and time to eat #chef #time #foryoupage #parati

♬ sonido original – Nestor Consuegra