20:24, 2 Korrik 2020

Bashkimi Evropian sot ka dorëzuar në Institutin Kombëtar të Shëndetit Publik të Kosovës një donacion për përballimin e pandemisë Covid-19

Disa nga pajisjet që u sollën këtu, ministrit të shëndetësisë Armend Zemaj e drejtorit të Shërbimit Spitalor Basri Sejdiut, ua prezantoi vet përfaqësuesja e BE në Kosovë Natalya Apostolova.

Kontingjenti përmban 90 shtretër spitalorë, 6 mijë komplete testimi dhe mbi 67, maska kapë shifrën e 800 mijë eurove.

Por këto sipas Apostolovës nuk do ti kryejnë punë institucioneve shëndetësore nëse qytetarët nuk vetëdijesohen në parandalimin e përhapjes së pandemisë.

Kronikë e gazetarit Vullnet Krasniqi.

Konkurs Pune

Lexo më shumë