9:00, 22 Korrik 2019

Bavaria josh turistët me traditat e saj të thjeshta, pallatet mbretërore dhe natyrisht, Alpet.

Me një sipërfaqe prej më shumë se 7,000 kilometra katrorë, Bavaria është shteti më i madh federal i Gjermanisë dhe asnjë shtet tjetër nuk ka aq shumë klishe për Gjermaninë sa ka ajo, njofton Klan Kosova.

Nga malet dhe livadhet e gjelbra në kështjellën përrallë të Neuschwansteinit, në kostume tradicionale apo në Oktoberfest të Mynihut.

Dhomat turke në kështjellën e Mbretit Ludwig

Shtëpia e Mbretit në Schachen

Pallati i Nymphenburg

Dhoma e pasqyrës

Pallati i Herrenchiemsee 

Ishulli i trëndafilit

Shpella Venus

Pallati Linderhof

Salla e koncerteve

Kalaja Neuschwanstein

Konkurs Pune

Lexo më shumë