14:48, 2 Gusht 2020

Liqeni i Batllavës është mbushur me shumë vizitorë këtë të diel.

Madje duket sikur të mos kishte pandemi fare.

Ata po e shikojnë shumë qëndrimin në këtë ambient, pavarësisht virusit dhe rrezikut për t’u infektuar.

Po ashtu duke edhe mos u brengosur fortë nga gjobat dhe ndëshkimet e mundshme nga institucionet që merren me menaxhimin e situatës me pandeminë.

 

 

Konkurs Pune

Lexo më shumë