20:24, 21 Shkurt 2020

Në Kaçanik policia ka bastisur pronat e familjarëve të Xhabir Zharkut.

Aty kanë gjetur disa armë dhe pajisje elektronike. Por, familja mohon se ato janë përdorur për kërcënimin e prokurorit të rastit të ish-kryetarit të Kaçanikut.

Kronikë e zgjeruar nga Qëndresa Bellagoshi.

 

 

Konkurs Pune

Lexo më shumë