21:17, 14 Gusht 2019

Ka përfunduar pjesa e parë me rezultat 47 me 37 për Kosovën, të takimit basketbollistik mes Kosovës dhe Luksemburg, e vlefshme për fazën parakualifikuese për Kampionatin Evropian “Eurobasket 2020”.

Çereku i parë i takimit përfundoj me rezultat 30 me 17, kurse çereku i dytë përfundoj me rezultat 17 me 20.

Lojtari më efikas për Kosovën është Dardan Berisha.

Konkurs Pune

Lexo më shumë