19:17, 15 Mars 2019

Bashkimi Europian sot zyrtarisht u ka vënë sanksione qytetarëve të Rusisë të cilët janë të përfshirë në kapjen e marinarëve ukrainas pranë ngushticës Kerç në nëntor të 2018-ës.

Ndërsa sot është njoftuar zyrtarisht se Bashkimi Europian ka ngrirë llorgaritë dhe u ka ndaluar lëshimin e vizave për tetë zyrtarë rusë, njofton Klan Kosova.

Emrat e tyre u vendosën në listën e personave dhe lëndëve të përfshira në shkeljen e integritetit territorial të Ukrainës, i cili u zgjat edhe për gjashtë muaj.

Lista përbëhet nga 44 lëndë dhe 171 persona, njofton Klan Kosova.

Konkurs Pune

Lexo më shumë