20:32, 11 Maj 2019

Kreu i Partisë Demokratike, Lulzim Basha, gjatë fjalimit të tij në protestë, deklaroi se “nuk ka gaz lotsjellës e brutalitet policor ta ndalë e ta shpërndajë vullnetin tonë sot”.

“Bashkohuni miqtë e mi, vëllezër e motra. Protesta vazhdon e do të vazhdojë. Beteja do të vazhdojë deri në fitore. E duam Shqipërinë si e gjithë Evropa. Asgjë më kriminale nuk ka se pasi të vjedhësh taksat e popullit, t’i përdorësh ato për të helmuar protestuesit. Prandaj, si garancia e vetme për Kushtetutë dhe ligj, me një kërkesë, me një mision, me një qëllim, E duam Shqipërinë si gjithë Evropa”, deklaroi Basha.

Konkurs Pune

Lexo më shumë