9:00, 12 Prill 2019

Ora 7 e ka nisur mëngjesin e sotëm mes ngjyrave dhe fotografive.

Përmes materialit të përgatitur nga gazetari Kron Sadiku do të njoftoheni me Bardha Gogën – një fotografe e talentuar nga qyteti i Ferizajt.

Konkurs Pune

Lexo më shumë