7:53, 16 Mars 2019

Sot duke filluar nga ora 11:00, banorët e fshatrave Bablak, Tërrn, Koshare dhe Luboc të Ferizajt, pritet të protestojnë duke kërkuar asfaltimin e një rrugë.

Protestuesit kanë paralajmëruar se gjatë protestës do ta bllokojnë rrugën në kryqëzimin e rrugës Babush i Ri, e cila ndodhet në magjistralen Prishtinë-Ferizaj.

klankosova.tv

Konkurs Pune

Lexo më shumë