Bamieh do marrë gjysmë milioni pasi u pushua nga puna se raportoi për korrupsionin në EULEX (VIDEO)

Ish-prokurorja Maria Thuraja Bamieh, do të marrë dëmshpërblim prej mbi 400 mijë funtesh, pasi humbi punën por fitoi rastin me qeverinë britanike, si sinjalizuese për korrupsionin në EULEX, mision ky i angazhuar në Kosovë. Juristja, Maria Bamieh, ka pretenduar se përgjatë tetë vjetëve, të kaluara, se zyra për Punë të Jashtme, e Komonuelthit britanik dhe … Continue reading Bamieh do marrë gjysmë milioni pasi u pushua nga puna se raportoi për korrupsionin në EULEX (VIDEO)