Ballafaqimi në Info Magazine: Rron Gjinovci përballë Ardian Kastratit

Ballafaqimi në Info Magazine: Rron Gjinovci përballë Ardian Kastratit

6 muaj më parë

Në edicionin e sotëm të Info Magazine do të ballafaqohen Rron Gjinovci nga shoqëria civile dhe profesori universitar Ardian Kastrati.

Me ta do të flitet për zhvillimet aktuale në vend si dhe pandeminë e koronavirusit.

Ndiqeni në Info Magazine me fillim në orën 17:30.

Mos e humbisni!