8:47, 11 Shkurt 2019

Dukagjin Lipa ka uruar të bijën e tij për dy çmimet Grammy që fitoi mbrëmë.

Ai ka postuar një fotografi të Duas me dy çmimet në duar.

“Urime dashuria ime”, ka shkruar Lipa.

Dua mbrëmë mori në shtëpi çmimin për artisten më të mire të re dhe atë për zhanrin ‘dance’.

Konkurs Pune

Lexo më shumë