Babai i dërgon 20 foto mamasë për të vërtetuar se fëmija është OK

Babai i dërgon 20 foto mamasë për të vërtetuar se fëmija është OK

NULL NULL
4 days më parë

Kur pyetja “A janë mirë fëmijët?” bëhet shumë e shpeshtë, është koha për ta thyer rutinën.

Kenny Deuss gjeti një mënyrë krijuese për të dëshmuar një herë e përgjithmonë se ata s’kanë qenë kurrë më mirë.

Me fuqinë e photoshop-it dhe me ndihmën e fëmijëve të tij, ai nuk dështon asnjëherë që ta bëjë “me probleme zemre” të dashurën e tij.

Bright Side ndan aventurat argëtuese të një babai dhe fëmijëve të tij teksa nëna e tyre është larg.

Pra fotot janë të inskenuara, por shikoni se sa i besueshëm është aktrimi i tyre.