20:00, 17 Janar 2020

Këngëtarja e njohur nga Shqipëria, Ava Max, me anë të një postimi në rrjetin social Instagram ka kujtuar vështirësitë e saja kur ka emigruar me familje në SHBA.

“Në jetë, ekziston e mira dhe e keqja. Dhe besoj se e mira mbizotëron gjithmonë. Kam mësuar veçanërisht nga e kaluara ime që vetëm vendimet e tua mund të të ndalojnë. Edhe nëse kartat janë grumbulluar kundër jush, ka një rrugëdalje”.

“Nëse unë mund të jetoj ëndrrat e mia, edhe ju mundeni. Unë isha thjesht një vajzë e vogël nga një familje shqiptare me ëndrra të mëdha që erdhën në Amerikë me asgjë përveç rrobave të tyre. Unë po jua them këtë sepse besoj se mund të bëni gjithçka”, ka shkruar Ava.

Konkurs Pune

Lexo më shumë