9:39, 6 Nëntor 2019

Gazetari Milot Hasimja, kësaj radhe ju sjell dy vetura përmes një storie.

Njëra është Franceze apo SIMCA 1978, tjetra është Gjermane, Volkswagen Buba 1974.

Modeli i parë është i rrallë dhe i veçantë ndërsa i dyti ka shumë histori prapa vetes.

Konkurs Pune

Lexo më shumë