9:47, 13 Qershor 2018

Modeli Mercedes-Benz SL-Class kishte filluar prodhimin qysh në vitin 1954.

 Ndërsa modeli 560 SL kishte filluar prodhimin në vitin 1986 deri në vitin 1989, njofton Klan Kosova.

560 SL është shitur vetëm në SHBA, Kanade , Japoni dhe Australi.

Konkurs Pune

Lexo më shumë