Auto: Covid, vetura e krijuar nga familja Hasi nga Drenasi (VIDEO)

Auto: Covid, vetura e krijuar nga familja Hasi nga Drenasi (VIDEO)

NULL NULL
12 months më parë

Gazetari Milot Hasimja sjell kësaj here një veturë e cila është origjinale që i përngjan veturave ushtarake, mirëpo në miniaturë.

Pandemia ka bërë që në qytetin e Drenasit të krijohet diçka e tillë. Kush e ka ndërtuar dhe pse e kuptoni përmes stories së mëposhtme.