22:34, 30 Dhjetor 2015

Disa arkeologë në Austri, po deklarojnë se kanë zbuluar një telefon celular 800 vjet të vjetër.

Objekti i cili është gjetur në Austri, është përshkruar si model i një celulari me tastierë shkronjash, tipike si celularët e parë në botë.

Mirëpo, mungesa e informacionit mbi këtë lloj objekti dhe ngjashmëria e tij me telefonin celular Nokia, ka shkaktuar që shumë njerëz ta cilësojnë këtë lajm si një shaka të hidhur.

Por janë disa nga gjuetarët e UFO-ve ata të cilët kanë dhënë pretendime të çuditshme dhe konspirative, se ky celular është i alienëve dhe kjo është prova më e fortë se ata me të vërtetë ekzistojnë, shkruan Daily Mail, transmeton Klan Kosova.

telefoniiii telefonin

 

Konkurs Pune

Lexo më shumë