16:30, 18 Gusht 2019

Ka diçka në lidhje me një palë atlete të bardha.

Kontrasti i ngjyrave të freskëta, veçanërisht nëse vishni ngjyra më të errëta, gjithmonë shton disa pika bonus në një vështrim.

Kate Middleton e kupton përfundimisht fuqinë atleteve klasike të bardha dhe kjo është arsyeja pse për vite me radhë, ajo vazhdimisht është parë në dalje me atletet Superga Cotu Classics.

Inspirohuni edhe ju nga dukja e Middledon dhe bëni pjesë të garderobës tuaj atletet e bardha.

Mund t’i vishni me pantallona edhe me fustane.

Konkurs Pune

Lexo më shumë