ATK e pranon që ka informalitet në shitje të telefonave, bën thirrje për raportim (VIDEO) - Klan Kosova


Na ndiqni në:


Get it on Google Play Download on the App Store

ATK e pranon që ka informalitet në shitje të telefonave, bën thirrje për raportim (VIDEO)

NULL NULL
30.11.2021 23:55

Administrata Tatimore e Kosovës është e vetëdijshme që ka informalitet dhe shmangie për kuptona dhe fatura lidhur me shitjen e telefonave nga Mobil Shop-at.

Meqë rast sipas tyre po dëmtohet buxheti i Republikës së Kosovës nga ky evazion fiskal. Prandaj edhe drejtori i këtij institucioni Ilir Murtezaj, bën thirrje nga qytetarët për denoncim nga qytetarët edhe këdo që ka informacione, njofton Klan Kosova.

Qytetarët shprehen se sa i besojnë telefonave të blerë në Kosovë.

Disa nga qytetarët që kemi intervistuar shprehen se nuk i besojnë produkteve që i shesin Mobil Shop-at në Kosovë.

Disa nga ata ankohen në cilësinë e tyre disa janë të kënaqur por janë edhe te vetëdijshëm me kontrabandimin dhe informalitetin e këtij biznesi në Kosovë.