20:33, 12 Shtator 2019

Përfaqësuesit politikë të ashkalinjëve dhe egjiptianëve u patën zotuar për bashkëpunim mes vete.

Mirëpo, në zgjedhjet e jashtëzakonshme po hyjnë me katër parti, njofton Klan Kosova.

Kronikë nga Enis Reçica.

Konkurs Pune

Lexo më shumë