11:06, 7 Dhjetor 2018

Policia ka thënë se gjithçka është në rregull në ndërtesën e CNN-it në Neë York pas një telefonate kërcënuese me bombë që detyroi evakuimin në zyrat e mediumit.

Policia thotë se një burrë me theks jugor ka thirrur CNN-in të enjten dhe ka thënë se pesë bomba ishin vendosur në të gjithë objektin brenda ndërtesës Time Warner në Columbus Circle, njofton Klan Kosova.

Po ashtu, policia ka thënë se ndërtesa ishte evakuuar dhe sigurimi i ndërtesës ka bërë një kërkim paraprak.
CNN më vonë raportoi se nuk kishte asgjë të dyshimtë.

Jashtë ndërtesës, Brian Stelter dhe Don Lemon i CNN vazhduan të transmetojnë. Lemon tha se alarmet e zjarrit ranë dhe një altoparlant u tha atyre se duhet të evakuoheshin gjatë shfaqjes së tij të drejtpërdrejtë.
Lemon tha se ishte në mes të përgatitjeve për shfaqjen e tij kur u lëshua urdhri për evakuim.
Të gjitha automjetet dhe trotuaret e këmbësorëve rreth zyrave të CNN ishin bllokuar gjithashtu nga policia, tha detektivi i Policisë së Nju Jorkut, Hubert Reyes.

Në tetor, ndërtesa u evakuua pjesërisht pasi një paketë e dyshimtë që përmbante një bombë të papërpunuar të tubave iu dorëzua kompanisë, e që ishte drejtuar për ish-drejtorin e CIA-s, John Brennan.