17:00, 22 Prill 2019

Bukuria e grave thatanike është bërë shumë popullor në veprat artisitike moderne, tash e një kohë.

Megjithatë, duket se pak nga pak, kjo tendencë po zbehet dhe në këtë po kontribuon edhe Eduardo Santos, një illustrator nga Brazili.

Bukuria vjen në të gjitha format dhe fotografitë e mëposhtme e vërtetojnë më së mirti këtë!

A Brazilian Artist Draws Portraits of Curvy Women to Challenge Beauty Standards, and It’s a Reminder We Needed

A Brazilian Artist Draws Portraits of Curvy Women to Challenge Beauty Standards, and It’s a Reminder We Needed

A Brazilian Artist Draws Portraits of Curvy Women to Challenge Beauty Standards, and It’s a Reminder We Needed

A Brazilian Artist Draws Portraits of Curvy Women to Challenge Beauty Standards, and It’s a Reminder We Needed

A Brazilian Artist Draws Portraits of Curvy Women to Challenge Beauty Standards, and It’s a Reminder We Needed

A Brazilian Artist Draws Portraits of Curvy Women to Challenge Beauty Standards, and It’s a Reminder We Needed

 

 

Konkurs Pune

Lexo më shumë